Direct naar de inhoud.

Nieuwe doorgang moet centrum Stadskanaal toegankelijker maken

  • door:
  • op:
F: Centrum Vernieuwing Stadskanaal

STADSKANAAL –  De centrumvernieuwing gaat door. Na het Menistenplein, de Grote Markt, het Europaplein en de Europalaan is het nu tijd voor de doorgang tussen de Oude Markt en de Europalaan. De smalle, lage en donkere doorgang past niet bij de uitstraling van het nieuwe centrum en gaat daarom op de schop. De werkzaamheden starten rond maart 2022.

Voor de doorgang wordt het pand waar de Fashion Club in zat gesloopt. ‘De brede doorgang geeft het centrum een mooie uitstraling en zorgt voor een meer toegankelijk centrum. Winkelen in Stadskanaal is hiermee makkelijker voor mensen met een beperking en aantrekkelijker voor alle winkelend publiek’, staat op de website van Centrum Vernieuwing Stadskanaal.

 

Eén reactie op “Nieuwe doorgang moet centrum Stadskanaal toegankelijker maken”

  1. Ach ja…..begrotingstekort. Toch maar miljoenenverslindend en onnodig verkeersplan. Tekort nog niet groot genoeg, dan maar het volgend onzinnig idee lanceren. Oh ja, de toegankelijkheid was al om zeep met nieuw verkeersplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-