Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal start campagne om bewoners bij lokale politiek te betrekken

Gemeentehuis Stadskanaal (F: J. Westerhof, RTV1)

De gemeente Stadskanaal start richting  de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar de campagne ‘ik kies!’. De gemeente wil met de campagne de lokale betrokkenheid bij de politiek vergroten. Stadskanaal wil inwoners laten vertellen waarom ze stemmen belangrijk vinden.

Burgemeester Klaas Sloots doet de aftrap. ‘Maar ik vind het veel belangrijker dat inwoners vertellen waarom ze kiezen. Ik hoop dat iedereen op 16 maart zijn stem laat horen, zodat we met een nieuw bestuur de komende vier jaar opnieuw hard kunnen werken aan een nog mooiere gemeente.’

Voor en door inwoners

In de campagne geven inwoners uit de hele gemeente aan waar zij voor staan en waarom zij hun stem uitbrengen. Alle verhalen deelt de gemeente op de gemeentelijke website, social mediakanalen en de gemeentepagina. De gemeente nodigt de deelnemers ook uit om zelf hun verhaal te delen. Mensen die willen meedoen aan de campagne kunnen mailen met het communicatie team van de gemeente.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.