Direct naar de inhoud.

‘Stadskanaal aan Huis’ zal voor derde keer starten

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De gezamenlijke bezorgservice van de winkeliers in het centrum van Stadskanaal, ‘Stadskanaal aan Huis’, is weer gestart. De winkeliers hebben dat besloten na de persconferentie die zaterdagavond gehouden is. Bijna precies een jaar geleden, op 16 december, ging de bezorgservice voor de tweede keer van start.

Stadskanaal aan Huis is een bezorgservice. De klanten kunnen hun bestelling naar lokale winkeliers bellen, mailen of appen. De winkeliers leggen de bestellingen vervolgens klaar en de gezamenlijke bezorgdienst ‘Stadskanaal aan huis’  brengt nog dezelfde dag alle bestellingen op gepaste afstand bij de mensen thuis. ’Zo helpen wij onze klanten aan de spullen die ze nodig hebben en helpen klanten de ondernemers met lokale aankopen’, gaf Anne-Marchien Venekamp vorig jaar aan. Zij is een van de initiatiefnemers van het project.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal