Direct naar de inhoud.

Nieuwe partij HerRman maakt kandidatenlijst bekend

  • door:
  • op:
De kandidaten van de nieuwe partij HerRman in Stadskanaal.
Foto: HerRman

STADSKANAAL – De nieuwe partij HerRman heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. De lijst van de partij bestaat uit acht kandidaten waarvan Anton Reinders lijsttrekker is.

De partij

De partij is vorig jaar opgericht en heeft genoeg ondersteuningsverklaringen binnen gehaald om mee te mogen doen aan de gemeenteraafsverkiezing van dit jaar. Partij HerRman is ontstaan vanuit fractie Reinders en zegt te staan voor een dynamisch, eerlijk en menselijk Stadskanaal. De partij pleit voor een horizontale verbinding waarin gelijkwaardigheid de maatstaf zal zijn.

De volledige kandidatenlijst van HerRman bestaat uit:

  1. Anton Reinders
  2. Gertjan Kamst
  3. Janina Rozema
  4. Linda Ottens
  5. Cynthia Eefting
  6. Peter Voorintholt
  7. Jan Reint Reinders
  8. Kim Hulshof

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal