Direct naar de inhoud.

Kunst werkT in Porre’s Toen in Alteveer

  • door:
  • op:

Een van de meer dan vijftig gedichtenhuisjes. Foto: www.porrepoele.nl

ALTEVEER – Porre’s Toen in Alteveer is zaterdag 28 mei het toneel van een grote verscheidenheid aan kunstuitingen. Te bewonderen is schilderkunst van street-artist PH1, er zijn vijftig gedichtenhuisjes en verschillende Oost-Groninger dichters dragen voor uit eigen werk.

Er wordt muziek gemaakt door Ilona Smid, Bianca Holst en een houtblazerstrio. Verspreid over de 4000 vierkante meter grote tuin staan kunstwerken van Koen Kunstwerken en Ol Raive. Achter het huis is een tuinterras ingericht waar hapjes en drankjes worden geserveerde ‘Uit de keuken van De Porrepoele’. Naast alle kunst is er in Porre’s Toen ook veel te ontdekken aan natuur: broedende torenvalken, diverse vijvers, veel eetbare planten en prachtige vergezichten.

Het evenement Kunst werkt. Altijd en overal. Stichting KunstwerkT NL brengt kunst dichtbij de mensen en doet dit op allerlei manieren, o.a. met de Mooie Muren in Stadskanaal, exposities en het organiseren van evenementen. Oók in het buitengebied! Kom daarom op 28 mei 2022 van 13.00 tot 17.00 naar de Porre’s Toen in Alteveer en geniet van een podium met een grote diversiteit aan kunstuitingen. Met als resultaat: een vrolijke “Kunst werkT… in de tuin”-middag.

Het evenement aan de Dwarsstukkererg 3 in Alteveer vindt op zaterdag 28 mei van 13 tot 17 uur plaats. Aanmelden kan via de website www.porrepoele.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal