Direct naar de inhoud.

GM-Radio Christelijk radioprogramma op de vrijdagavond

  • door:
  • op:

RTVS – GM Radio staat voor “God’s Music Radio” en staat elke vrijdagavond garant voor een afwisselend christelijk pop-programma. Van pop tot holy hiphop en van rock en RB  t/m black-gospel..

Het eigentijdse Christelijke muziekprogramma wordt o.a. gemaakt door Fred Berghuis. Fred hoopt dat de luisteraar door de gedraaide muziek en de presentatie tijdens de GM-uitzendingen getriggerd en uitgedaagd wordt om over het christelijk geloof na te denken. Hij wil dit bereiken door hedendaagse onderwerpen en gebeurtenissen kort aan te tippen op het moment dat deze naar voren komen via de muziek in zijn show.

Fred zijn overtuiging is dat muziek een machtig instrument is in de hedendaagse maatschappij. “Door Christelijke popmuziek te draaien bereiken we met name de jonge generatie. In die zin is GM radio een jong, fris en progressief Christelijk programma”, aldus Fred. GM-Radio is er op de vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur, direct na de ‘Top Seven FM’ waarin Arnold Jeuring de zeven hoogst genoteerde Christelijke poptracks van de week laat horen.
 
Dus op de vrijdagavond Christelijke popmuziek voor jongeren en jong-volwassenen en op de zondagmorgen de traditionele kerkdienstuitzending en ons Christelijke verzoekplatenprogramma ‘het bewogen hart’ voor (met name) de wat oudere luisteraars.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal