Direct naar de inhoud.

De week van de lokale omroep

  • door:
  • op:

Hilversum – Nederland telt 287 publieke lokale omroepzenders waar meer dan 20.000 vrijwilligers en 500 betaalde krachten per week ruim 45.000 uur radio en 5.000 uur televisie maken bijna 300 websites onderhouden en dagelijks tientallen nieuwe video’s op Youtube publiceren die meer dan 1 miljoen keer bekeken worden..

Van zaterdag 2 juni tot en met vrijdag 8 juni is het de Week van de Lokale Omroep! Een week lang laten ongeveer 50 van de bijna 300 lokale zenders zien welk werk ze doen. De OLON (belangenvereniging) helpt daarbij. Lees hier verder..

RTV Stadskanaal heeft besloten om óók een opendag te organiseren. Alleen niet nu! Onze huidige studio is niet echt toegankelijk voor grote groepen bezoekers. Twee verdiepingen omhoog is voor veel mensen een behoorlijk opstakel. Bovendien zijn we (technisch) uit ons jasje gegroeit en is het de hoogste tijd voor uitbreiding. Wie had dit zes jaar geleden gedacht. Daarom gaan we verhuizen. Zodra de datum bekend is hoe en wanneer komen we op onze opendag terug. Dan pakken we groots uit. Want wat in het vat zit verzuurt niet.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal