Direct naar de inhoud.

Jubileumuitzending ‘De Vliegende Schijven’ ook via RTVS te beluisteren

  • door:
  • op:

RTV S – Op zaterdagavond 1 september viert het programma ‘De Vliegende Schijven’ van Radio Parkstad het 10 jarig bestaan. Dit feestelijk jubileumprogramma gaan we ook via RTVS uitzenden..

Radio Parkstad is de lokale omroep van de gemeente Veendam. Iedere zaterdagavond (en dat al  tien jaar lang) wordt hier het radioprogramma van Sander Cinjee  ‘De Vliegende Schijven’ uitgezonden. Dit programma staat bol van de Nederlandstalige artiesten die voornamelijk uit onze regio komen.

Sander zijn show kent veel vaste luisteraars die afstemmen op het lokale ether of kabel signaal van de zender in Veendam (106.9 FM).  Etherontvangst is echter onmogelijk in Zuid Groningen. Om de jubileumshow zaterdagavond toegankelijk te maken in onze regio zenden wij het programma ook uit via: 105.3 FM (Stadskanaal), 107.8 FM (Nieuw Buinen) en de kabel op 104.1 FM. Woon je nog verder weg  is er natuurlijk altijd nog de internetstream van beide zenders. (Ook TunIn Radio app)

De show met optredens van lokale artiesten (Evert Baptist, Jeroen Stevens, Lucas en Gea, Lammert Grofsmid e.v.a.) komt rechtstreeks uit bar/restaurant Nadia in de Kerkstraat te Veendam. Je kunt er dus live bij aanwezig zijn. De uitzending begint zaterdagavond om 18.00 uur en gaat door tot minimaal middernacht.

(BJB)

Vliegende schijven flyer



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal