Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderballet bij Muziekschool Stadskanaal

STADSKANAAL – Jonge kinderen uit Stadskanaal en omgeving die van dans en bewegen op muziek houden kunnen vanaf nu terecht bij Muziekschool Zuid-Groningen. Vanaf 10 januari start docente Tirza Huizenga met ballet in Stadskanaal.  Ballet - Samen met kind

Zij is een jonge en ervaren docente, die ook de balletlessen in Ter Apel voor de Muziekschool verzorgt. Tijdens haar lessen is er aandacht voor lichaamshouding, techniek en verschillende pasjes en dansjes. Maar er wordt vooral met veel plezier gedanst. De bedoeling is met één groep te beginnen en bij voldoende belangstelling meerdere groepen op te starten. Alle kinderen van 4-12 jaar zijn welkom om gezellig mee te dansen tijdens de gratis introductieles op donderdag 10 januari om 15.45 uur in de muziekschool in Stadskanaal (Raadhuisplein 2). Vervolgens vinden de lessen wekelijks plaats op de donderdag van 15.45-16.30 uur.

Informatie kan men krijgen via 0599-631700 of info@muziekschool-zuidgroningen.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.