Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De 40e Univé RTV Stadskanaal Nieuwjaarsloop 2013

RTVS – (update/ filmflits) Traditiegetrouw zal RTV Stadskanaal aanwezig zijn tijdens de alleréérste loop van het Univé loopcircuit om een (sfeer) radioverslag te doen vanaf de atletiekbaan. De Nieuwjaarsloop wordt gehouden op zaterdag 5 januari en bestaat uit een wedstrijdloop over tien kilometer en een trimloop over maximaal 10 kilometer (2 rondjes van 5000 meter). De organisatie is weer in handen van Runners Stadskanaal in samenwerking met het Loopcircuit.

De Nieuwjaarsloop route

De Nieuwjaarsloop route

De start van zowel de wedstrijd als van de trimloop is ’s middags om twee uur op de atletiekbaan in Stadskanaal. Inschrijven kan vanaf twaalf uur tot een half uur voor de start in de kantine van de Korfbalvereniging Stadskanaal ’74 aan de Sportparklaan. Douche- en kleedgelegenheid zijn aanwezig.  Het parcours is geheel verhard en de lopers worden ook nu weer verbaal ondersteund door opper-spreekstalmeester Harm Noor. Voordat de wedstrijd en trimloop begint is er eerst nog een trimloop voor de jeugd t/m 15 jaar. Er zal een afstand van 1000 meter worden gelopen. Deze begint om 13.00 uur en de start en finish vindt plaats op de atletiekbaan zelf.  De Nieuwjaarsloop is de allereerste loop van het Univé Loopcircuit 2013 en bestaat dit jaar, evenals in 2012, uit 14 wedstrijden. De volgende loop in het circuit is de Run2day Winterloop op zondag 10 februari 2013 in Wildervank

Barre weersomstandigheden in 2010 (f: Anita Meezen)

Barre weersomstandigheden in 2010 (f: Anita Meezen)

 

[youtube id=”J6Mn7Lr27Gg” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.