Direct naar de inhoud.

Meer dan 4000 carnaval bezoekers in Ter Apel

  • door:
  • op:
Praalwagens in Ter Apel  (foto: R. Wiekenkamp)
Praalwagens in Ter Apel (foto: R. Wiekenkamp)

KLOOSTERWIEKE – In Ter Apel is afgelopen zaterdag voor de 48e keer uitbundig carnaval gevierd. Vijftig praalwagens reden door de straten en meer dan 4000 bezoekers aanschouwden de optocht. Carnavalsvereniging De Kloosterwieken in Ter Apel zegt hierbij de grootste carnavalsoptocht van het noorden in huis te hebben. De carnavalsoptocht in Ter Apel is goed en zonder grote problemen verlopen. Wel werden twee verdachten aangehouden en heeft de politie veel bekeuringen uitgedeeld. Een 23-jarige man uit Veendam werd betrapt op wildplassen in de Stationsstraat in Ter Apel. Hij kreeg hiervoor een bekeuring . De Veendammer werd zo kwaad dat hij hierop de beide agenten uitschold. De jongeman werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. In totaal schreef de politie drie bekeuringen uit voor wildplassers.

Een 19-jarige man uit de gemeente Borger-Odoorn maakte het wel heel erg bond. Hij liet op de Hoofdstraat in Ter Apel zijn geslachtsdeel zien aan het publiek voor de carnavalsoptocht. Daarnaast bekeurde de politie op de Kloosterveenweg in Ter Apel 43 fout geparkeerde auto’s. Alle auto’s hadden op deze weg een stilstaanverbod genegeerd waardoor hulpverleningsvoertuigen amper konden passeren. Foutparkeerders op de Kloosterveenweg kregen daarom allemaal een bon.

De Høksons uit Ter Apel waren erbij.. Proost jongens ;-)
De Høksons uit Ter Apel waren erbij..  Proost jongens 😉

 

Ronnie Wiekenkamp was ter plekke en maakte nog veel meer leuke foto’s en filmpjes van het carnaval 2013 gebeuren. Dit kun je hier bekijken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal