Direct naar de inhoud.

Opening Sportspeeltuin door FC Groningen en SC Veendam!

  • door:
  • op:

sportspeeltuinMUSSELKANAAL – Morgen (woensdag 27 februari) opent op het sportpark van Musselkanaal de Sportspeeltuin haar deuren. Spelers van FC Groningen en SC Veendam openen de sportspeeltuin met een spectaculair spel waaraan iedereen mee kan doen. Daarnaaast is er een spellen circuit op en rondom het sportpark.

 De Sportspeeltuin is een initiatief vanuit Sportdorp Musselkanaal, Stichting Welstad en het sport- en beweegteam van de gemeente Stadskanaal. Elke woensdagmiddag organiseren zij allerlei sport- en spelactiviteiten in Musselkanaal waaraan verschillende sportverenigingen en andere organisaties meewerken. In de Sportspeeltuin maken kinderen kennis met sport en spel, leren ze nieuwe manieren om te bewegen en wordt er samen gespeeld! De Sportspeeltuin is er iedere week van 13.30-15.30 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. We starten op het sportpark maar kunnen ook naar andere plekken in het dorp gaan.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de sportspeeltuin dan kunt u contact opnemen met Jung Hye van der Gaast, combinatiefunctionaris Musselkanaal, jhvandergaast@welstad.nl, 06-21893785.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal