Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Paaspuzzelrit bij Radio Westerwolde

Puzzle Tour via Radio Westerwolde ( F: Thea de Boer)

Puzzle Tour via Radio Westerwolde ( F: Thea de Boer)

VLAGTWEDDE – Ook dit jaar is ‘ie er weer op Tweede Paasdag: de Westerwolde PaasPuzzelrit editie 2013 van deze zeer populaire puzzeltocht voor auto’s, door de regio Westerwolde. Met een gemiddelde inschrijving van 100 auto’s, een van de grootste puzzeltochten in het noorden van Nederland.

De Paaspuzzelrit zal worden verreden op maandag 1 april 2013 en voert door het mooie Westerwolde en haar uitlopers. Onderweg is er de mogelijkheid om een kop koffie, een glaasje fris, broodje hamburger of anders lekkers te nuttigen bij een van de doe-opdrachten, zodat de deelnemers zich nergens om hoeven te bekommeren.

In de uitzonderlijk mooie rit van dit jaar heeft de organisatie wederom een viertal verschillende puzzels opgenomen, onderverdeeld in leeftijdscategorieën. De kleintjes 5 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en natuurlijk de ‘grote’ puzzelrit. De winnaar van de rit ontvangt, naast de eerste prijs, een wisselbeker met daarin zijn of haar naam gegraveerd. Tijdens de rit zendt Radio Westerwolde de Top 100 van 1978 (35 jaar geleden) uit. Tussen de platen door wordt aanvullende informatie gegeven over de rit en komen tips voorbij.

Praktische informatie,

Inschrijving kan vanaf 12.30 tot 14.00 uur bij de studio van Radio Westerwolde aan de Dr. P. Rinsemastraat 7a in Vlagtwedde. Deelnamekosten zijn Euro 7,– per inschrijving!
Deelnemers wordt aangeraden een fototoestel mee te nemen: men zal versteld staan van de schoonheid van de route!
Om 20.00 uur kunnen de deelnemers bij de studio van Radio Westerwolde terecht voor oplossingen en uitleg van de vragen van de puzzelrit en de bekendmaking van de winnaar.
Na 20.00 uur zullen foto’s, video’s en de oplossingen op www.paaspuzzelrit.nl beschikbaar zijn.
Radio Westerwolde is te ontvangen via FM 106.5 , 106.6, 107.0 en 107.3 Mhz, indien u zich buiten het zendgebied bevind, kunt u luisteren via de webstream.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.