Direct naar de inhoud.

Noordpop wil doorgroeien

Di-rect tijdens uitverkocht Noordpop in Stadskanaal
Di-rect tijdens uitverkocht Noordpop in Stadskanaal

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdagavond was er de tweede editie van Noordpop. Harrie Meiringh is de man achter diverse jaarlijkse muziekavonden in de regio. Noordpop in Stadskanaal is hier één van. Het optreden zaterdagavond in het Pagecentrum met de nationale topbands Kane en Di-rect was zo succesvol dat kaarten in mum van tijd waren uitverkocht. Het was dus een ‘volle bak’. Meiringh vandaag in het DvhN: “Het was super. We hadden een geweldige sfeer en het was een mooie muziekavond zonder calamiteiten. Di-rect trad een uur op, Kane vijf kwartier”.

 
De organisator van Noordpop wil echter doorgroeien. Hij hoopt dat de gemeente stadskanaal toestemming geeft meer nooddeuren te plaatsen in het Pagecentrum. Want pas dan mag hij meer publiek toelaten. Afgelopen zaterdag was het concert uitverkocht met tweeduizend bezoekers. “ We hadden ook vijf tot zesduizend mensen kunnen hebben”, aldus Harrie Meiringh. Volgend jaar komt er een derde editie van Noordpop. Mogelijk in de openlucht of in een grote tent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-