Direct naar de inhoud.

Wisseling van de wacht SP Stadskanaal

  • door:
  • op:
Evert Idema
Evert Idema

STADSKANAAL – SP- raadslid Paul Hekking uit Onstwedde stopt met het raadswerk. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt tijdens de raadsvergadering. Hekking kan vanwege zijn visuele beperking en andere gezondheidsklachten niet langer optimaal functioneren. Hij was vanaf de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 enig raadslid voor de partij.

“Ik heb lang nagedacht over dit moeilijke besluit, maar ik ondervond de laatste maanden steeds meer hinder van mijn gezondheid. Het raadswerk is leuk maar ook zeer intensief, helemaal als eenmansfractie. Ik doe nu een stap terug om de nodige rust te nemen. Hierbij wil ik de kiezers en leden van de SP en andere inwoners van Stadskanaal, waar ik de afgelopen jaren mee heb opgetrokken, bedanken voor hun steun en vertrouwen’’, aldus Hekking.

Afdelingsvoorzitter Evert Idema van de SP bedankt Paul voor zijn inzet. “Het zijn voor Paul pittige jaren geweest, hij heeft zich er flink doorheen geslagen, daarvoor is de partij hem dankbaar. Nu is het aan ons om zijn plek op te vullen tot de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, waarna we hopelijk met meer SP’ers in de raad komen.’’ Idema zal zelf Hekking vervangen. Idema is 55 jaar en woont in het centrum van Stadskanaal. Werkt al 25 jaar bij Justitie, tegenwoordig bij de penitentiaire inrichting in Ter Apel. Hij is 15 jaar lid van de SP en sinds 2010 voorzitter in Stadskanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-