Direct naar de inhoud.

“Ouderen en kinderen maken films over spelen”: Cultuurproject Stadskanaal Noord

  • door:
  • op:

f7108e98b6e5deb6f69e1bf9303a4859STADSKANAAL – Donderdag 4 juli om 10.00 uur is er een bijzondere filmvoorstelling in het Zorgcentrum Maarsheerd te Stadskanaal. De cultuurcoach van de gemeente heeft samen met de kleuters van de Piet Prinsschool en de bewoners van Maarsheerd een filmproject opgezet. De kleuters zijn op een koffieochtend van de Maarsheerd geweest en hebben met de bewoners gepraat over hoe ze vroeger speelden, wat voor spelletjes zij vroeger deden, etc. Op school hebben de kleuters dit nagespeeld. Daar zijn ouderwetse zwart wit filmpjes van gemaakt die tijdens de filmvoorstelling op donderdagochtend 4 juli worden vertoond.

In Stadskanaal en omgeving zijn ook dit schooljaar weer verschillende kunst en cultuurprojecten begeleid door de Cultuurcoach van de Gemeente Stadskanaal. De Cultuurcoach is een combinatiefunctionaris van de gemeente die projecten opzet waar het plezier, het stimuleren van de creativiteit en het vergroten van de samenwerking en verbinding tussen verschillende groepen kinderen / bewoners centraal staan. Meer informatie over de projecten is op te vragen via kstronks@welstad.nl, 06-11958840
Naamloos2 Naamloos1-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal