Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Maand de cel in voor man uit 1e Exloërmond

image-2718782BORGER ODOORN – Een 33-jarige man uit 1e Exloërmond is veroordeeld tot een maand cel voor het stelen van een cv-ketel. De man stal de ketel vorig jaar op klaarlichte dag bij een bedrijf in Nieuw-Buinen. Politieagenten herkenden hem op camerabeelden van het beveiligingssysteem.

De man was zelf niet bij de rechtszaak aanwezig, maar had de diefstal al eerder bekend. Op dit moment zit de 33-jarige namelijk een celstraf van drie jaar uit voor een eerdere overval op een munthandel in Assen. Ook werd hij veroordeeld voor diefstallen in Winschoten en Veendam. Een hennepzaak tegen de man moet nog voorkomen

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.