Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 41 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw radiostation vanaf morgenochtend 10.00 uur in de ether

Ontvangst frequenties

FM ontvangst frequenties

NAARDEN – 100% NL zal morgen, vrijdag 2 augustus, de naam van haar tweede radiostation bekendmaken. Vorige maand verwierf het station het enige nog overgebleven landelijke FM-frequentiepakket dat nog beschikbaar was.

Welke zender?

Woensdagavond om 22.00 uur zijn alle FM zenders van het nieuwe radiostation aangezet en sindsdien is non-stop het nummer ‘Every 1’s a winner’ van Hot Chocolate te horen. Behalve dat iedereen wint bij dit nieuwe radiostation, wordt het zoeken naar de nieuwe zender op FM zo heel makkelijk. Je hoort de stem van DJ Peter Teekamp verwijzen naar vrijdagmorgen 10.00 uur. (noot redactie: Het tijdstip 10.00 uur wijst mogelijk op een start van Radio 10 Gold ?? )..

Algemeen Directeur Carlo de Boer: “De afgelopen weken hebben we in stilte hard gewerkt aan de programmering

Zendmasten Houtwegflat Emmen

Zendmasten Houtwegflat Emmen

en opbouw van onze tweede radiozender naast 100% NL. Vrijdagmorgen om 10.00 uur zal 100% NL oprichter en mede directeur Herbert Visser in een nieuwsuitzending bekend maken hoe het radiostation gaat heten en wat voor zender onze nieuwste aanwinst gaat worden.”

Frequenties

Het nieuwe radiostation is vanaf nu te ontvangen in vrijwel heel Nederland via FM kavel A7.  In de Kanaalstreek, Zuid Groningen en Oost Drenthe is etherontvangst het beste via 87.6 FM (zendmast Smilde) of 103.8 FM (zendmast Emmen met bijna 14 kilowatt). Testen d.m.v. ontvangst via autoradio laten een duidelijk signaal horen in Stadskanaal en omgeving.

5 Reacties op “Nieuw radiostation vanaf morgenochtend 10.00 uur in de ether

 1. tuinridderhenk

  hoe ken het dat blijf staan de radio zender rtv stadskannal

 2. Radio 10 weer eens in stereo via de autoradio. Dat heeft 10 jaar geduurd, acht het heet niet voor niets: RADIO 10!!

 3. Waar is de zender van nieuw buinen. (107.8) ik hoor hem niet meer in stadskanaal

 4. NPO RADIO 5 OP DE INVIA FM LOPIK 100.70 MHZ
  NPO RADIO 6 OP DE INVIA FM LOPIK 102.50 MHZ
  NPO RADIO 7 OP DE INVIA FM LOPIK 89.50 MHZ

  NPO FUX FM OP DE INVIA FM LOPIK 96.10 MHZ

 5. Beste Erik,

  http://www.nporadio7.nl op 89,5MHz? Daarop zit toch 100%NL?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*