Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spelweek in Cereswijk en omstreken van 12 augustus t/m 16 augustus 2013.

Spelweek Cereswijk e.o.

Spelweek Cereswijk e.o.

STADSKANAAL – Vrijwilligers en medewerkers van buurthuis de Stobbe, een onderdeel van Stichting Welstad zijn al maanden bezig de spelweek voor te bereiden. Zij hebben gezorgd voor een leuk en aantrekkelijk spelweekprogramma. De meest activiteiten tijdens deze kinderspelweek 2013 zijn in het algemeen voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. Dus ook voor de kinderen, die in september naar het voortgezet onderwijs gaan. In het spelweekboekje staat het programma en hoe alles verder geregeld is. Deze boekjes zijn via de basisscholen en in de wijk verspreid. Ook als u niet de de wijk woont kunnen ùw kinderen ook deelnemen aan onze spelweek. Een boekje kunt u ophalen bij buurthuis de Stobbe, Akkerweg 2 te Musselkanaal.Voor elke activiteit starten we elke dag voor elk dagdeel met een sportieve, gymnastische Act.

Maandag 12 augustus:
Is de inschrijving vanaf 9.30 uur. Dan gaan we de Stobbe feestelijk aankleden en starten we met een speurtocht met leuke, verrassende opdrachten door de wijk. ’s Middags is er een optreden van één van de bekendste goochelaars van Nederland met zijn toverkunsten.

Gymnastiek

Gymnastiek

Dinsdag 13 augustus:

Gaan we beesten maken en wordt het een beestenboel. Trek je knutselkleren aan. We gaan plakken en verven. Tussen de middag is het pannenkoeken smikkelen en smullen en maken we ons op voor de middag. Het Sport en Beweegteam van Stichting Welstad verzorgt dan samen met onze medewerkers speelse en sportieve activiteiten. ’s Avonds om 19.00 uur is er een fietstocht voor de gehele familie ( inschrijven bij de Stobbe vanaf 18.15 uur. Kosten € 2,50 p.p.).

Woensdag 14 augustus:
Is de ochtend van de spannende spellen. ’s Middags vanaf 13.30 uur is er een grote kindermarkt. Inschrijven start om 13.00 uur. Naast de kindermarkt is er voor iedereen een rommelmarkt en een braderie. De mensen moeten zich wel opgeven bij mevrouw T. van Rijswijk 06-12641618. Er zijn ook versnaperingen/snacks te koop. ’s Avonds is er voor de kinderen vanaf 8 jaar een leuk feestje in of rondom buurthuis de Stobbe.

Donderdag 15 augustus:
Starten we net als op alle ochtenden met ochtendgymnastiek en genieten we van een heerlijk ontbijt. In de middag maken we onze beestenboel af en lijkt de Stobbe wel een dierentuin..

Vrijdag 16 augustus:
Alweer de laatste dag. De kinderen gaan met de bus naar??? Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdragen van BredeSchool Goudmijn. Dankzij de bijdrage van meer dan 18 sponsors kunnen wij deze spelweek aanbieden. 28 medewerkers zorgen ervoor dat de activiteiten plaatsvinden en we rekenen op zomers weer.

Het de bedoeling dat je je opgeeft voor deze spelweek. En dat kan maandag 12 aug. vanaf 9.30 uur. Heb je geen spelweekboekje dan krijg je die alsnog. Wil je mee met het uitstapje, dan doe je ook de gehele week mee met de spelweek. Meedoen kost € 5,00 voor de gehele week. Één hele dag meedoen kost € 3.00

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.