Direct naar de inhoud.

Feest Gasselternijveen barst los

  • door:
  • op:

GNV 350 2GASSELTERNIJVEEN – in Gasselternijveen beginnen vandaag de festiviteiten rondom het 350 jarig bestaan van het dorp. Vanavond zal burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Aa en Hunze de officiële opening verrichten. In de feesttent bij Avebe zal dan een ballonnenwedstrijd zijn voor de kinderen, muziek en de prijsuitreiking van de versiering. De toegang is gratis.

Donderdagavond is Cabaretavond in de tent. Een avond om de lachspieren te laten werken. Entree is 5 euro per persoon, kinderen tot 16 jaar gratis.

Vrijdagmiddag is in de tent de Fun Magic Show voor de basisschoolkinderen (goochelen en muziek), en ’s avonds mogen de Nieveensters aan de bak tijdens Nieveen Got Talent. De entree hiervoor is eveneens 5 euro, kinderen tot 16 jaar hebben wederom gratis toegang.

Zaterdag is de Oud-Nieveensters dag, waar alle (oud) inwoners van harte welkom zijn om samen herinneringen op te halen aan vroeger tijden. Toegang gratis. ’s Avonds is dan de grote feestavond in de tent, waar Diep triest een spetterende avond zal verzorgen, met tevens optredens van René Becker en Jannes. De toegang bedraagt € 17,50 per persoon; € 15,- in de voorverkoop.

Zondag wordt de feestweek dan afgesloten met een brunch voor alle inwoners van Gasselternijveen. Voor 1 euro kan iedereen aanschuiven om alle festiviteiten na te bespreken. Tijdens de gehele week is er in het dorp een lichtroute uitgezet. De straten zijn versierd en verlicht en langs alle versieringen is een lichtroute uitgezet die met de fiets, auto of lopend afgelegd kan worden. Bij de feesttent is een kleine kermis opgezet. GNV 350 1-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal