Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inwoners uit kanaalstreek met volle SP-bus naar protestactie Basta

Demonstranten uit Stadskanaal e.o.

Demonstranten uit Stadskanaal e.o.

STADSKANAAL/A’DAM – Naar schatting hebben zo’n 5000 mensen afgelopen zaterdagmiddag zich verzameld op het Beursplein voor een protest tegen de kabinetsbezuinigingen. Onder hen was er een grote bus vol met SP’ers, FNV’ers uit de Kanaalstreek

De manifestatie ‘Basta! Nu de ommezwaai’ was georganiseerd door de SP in samenwerking met vakbonden, migrantenorganisaties en politieke partijen als GroenLinks en 50+. De demonstranten zijn naar het beeld van de Dokwerker op Jonas Daniël Meijerplein getrokken waar ze werden toegesproken door SP-leider Emil Roemer, Henk Krol van 50+ en Ruud Kuin van Abvakabo FNV.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.