Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man gewond na ruzie op straat

politie_autoPEKELA  – Dinsdagavond is een 50-jarige man uit Oude Pekela gewond geraakt na een ruzie op straat.

De man liep eerder die avond met zijn hond over de Spoetnikstraat toen hij onenigheid kreeg met een 42-jarige plaatsgenoot. Hierna zijn beide partijen uit elkaar gegaan. Toch kwam het later die avond weer tot een conflict waarbij de 50-jarige man werd gebeten door de hond van de 42-jarige man. Toen de hond los liet werd de 50-jarige man belaagd door de 42-jarige man en een 71-jarige man uit Oude Pekela. De 50-jarige man is ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De 42-jarige man en de 71-jarige man zijn aangehouden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.