Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Weer diverse inbraken in Stadskanaal

inbraakSTADSKANAAL – De afgelopen tijd is er al vaker aandacht aan besteed, maar Stadskanaal lijkt te maken te hebben met een behoorlijke toename van het aantal (auto) inbraken. Gisteren was het weer op meerdere plaatsen raak.

Gisteren tussen 14.00 uur en 20.30 uur is er allereerst een inbraak geweest aan de Schotlandlaan in Stadskanaal. Ook gisteren, maar dan tussen 08.30 en 22.30 uur is er ingebroken aan de Bakboord in Stadskanaal. Ten slotte is een medewerker van onze omroep slachtoffer geworden van een auto inbraak. Tussen 23.00 uur en 08.15 uur vanmorgen is zijn auto opengebroken aan de Handelsstraat in Stadskanaal. Een zijruit van de auto is ingeslagen en er is een TomTom gestolen.

De politie vraagt mensen die iets gehoord hebben om zich te melden via het algemene nummer van de politie, 0900-8844. Indien u iets verdachts ziet in uw omgeving; mensen die lijken in te breken of wellicht met inbrekersgereedschap rondlopen, bel dan met 112 om de politie zo snel mogelijk ter plaatse te laten zijn. Verder zijn er natuurlijk de standaard adviezen: Laat geen waardevolle spullen in het zicht liggen. leg laptops en iPads in een la als u de deur uit gaat. Des te minder waardevolle spullen in het zicht, hoe kleiner de kans dat er ingebroken wordt. Inbraak (2)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.