Direct naar de inhoud.

Janneke Snijder waarnemend burgemeester Bellingwedde

SAMSUNG DIGITAL CAMERABELLINGWOLDE – Oud Tweede Kamerlid Janneke Snijder (VVD) wordt waarnemend burgemeester van Bellingwedde. Dat heeft Commissaris van de Koning Max van den Berg gisteren bekendgemaakt. De 60-jarige Janneke Snijder uit Wagenborgen heeft ruime bestuurlijke ervaring. Ze zat tot 2012 dertien jaar lang in de Tweede Kamer voor de VVD en was lid van de Commissie Infrastructuur en Milieu. Daarvoor was ze onder meer wethouder van Delfzijl, raadslid in Delfzijl en Termunten en lid van provinciale staten. De benoeming van Janneke Snijder als waarnemend burgemeester gaat volgende week op 14 november in. Ze volgt hiermee oud burgemeester Triemstra op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-