Direct naar de inhoud.

Groot feest bij Bermuda Reünie in Ter Apel

  • door:
  • op:

BermudaTER APEL – Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de tweede editie van de Bermuda-Reünie. Voor de weinigen die het niet kennen: Bermuda was een discotheek in Ter Apel die in de jaren ’80 en ’90 van de vorige, en de eerste jaren van deze eeuw bijzonder populair was. De oude eigenaren hebben in 2011 besloten om een, zeer druk bezochte, reúnie te organiseren. Dat smaakte naar meer, en dus werd afgelopen zaterdag de tweede editie gehouden in een feesttent op het Mansholtpark in Ter Apel. Begin dit jaar is de discotheek helaas volledig afgebrand.

In een paar tenten herleefden de tijden van weleer, met muziek uit de 80-er en 90-er jaren. Ook waren er diverse optredens, onder andere van de Esperando’s, Def Rhymz, Harry Slinger, Example, 2 Brothers on the 4th Floor, Twenty4Seven en vele anderen. Ook de vroegere DJ’s waren van de partij. De organisatie heeft al aangekondigd in 2015 met de volgende editie te willen komen.

Voor diegenen die er geweest zijn, of die geïnteresseerd zijn: Foto’s van de avond zijn hier te vinden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal