Direct naar de inhoud.

Groot schlagerfestijn op Raadhuisplein Veendam

  • door:
  • op:
Centrum ondernemers Veendam (F: Peter Panneman)
Centrum ondernemers Veendam (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Centrum ondernemers uit Veendam organiseren tal van leuke activiteiten in de aanloop van de reünie van Winkler Prins op 15 oktober a.s. Deze activiteiten worden gehouden in en rond het centrum van de Parkstad. De activiteiten worden georganiseerd in de vorm van diverse themaweken.

Duitsland
In de week 3 t/m 9 oktober is het thema Duitsland. Vandaag is het ‘Dag van de Duitse Eenheid’. Verder is er een najaarskermis en als klap op de vuurpijl op zaterdag 8 oktober, een groot schlagerfestijn met tal van Duitse artiesten op het Raadhuisplein. Het publiek kan hier gratis van genieten. Aansluitend is er ’s avonds in het Indoorcentrum het ‘Grote Oktoberfest’ van Noord Nederland. Kaarten hiervoor zijn bij het indoorcentrum aan de kassa verkrijgbaar.

[Meer Peter Panneman]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal