Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groot schlagerfestijn op Raadhuisplein Veendam

Centrum ondernemers Veendam (F: Peter Panneman)

Centrum ondernemers Veendam (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Centrum ondernemers uit Veendam organiseren tal van leuke activiteiten in de aanloop van de reünie van Winkler Prins op 15 oktober a.s. Deze activiteiten worden gehouden in en rond het centrum van de Parkstad. De activiteiten worden georganiseerd in de vorm van diverse themaweken.

Duitsland
In de week 3 t/m 9 oktober is het thema Duitsland. Vandaag is het ‘Dag van de Duitse Eenheid’. Verder is er een najaarskermis en als klap op de vuurpijl op zaterdag 8 oktober, een groot schlagerfestijn met tal van Duitse artiesten op het Raadhuisplein. Het publiek kan hier gratis van genieten. Aansluitend is er ’s avonds in het Indoorcentrum het ‘Grote Oktoberfest’ van Noord Nederland. Kaarten hiervoor zijn bij het indoorcentrum aan de kassa verkrijgbaar.

[Meer Peter Panneman]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.