Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tekeningen aangeboden ivm 25-jarig samenwerkingsverband Vluchtelingenwerk

007 Door kinderen en Sint aangeboden 04-12-13STADSKANAAL – Gisterenmiddag hebben Sinterklaas en Zwarte Piet tekeningen – gemaakt door kinderen van asielzoekers –  aangeboden aan wethouder Jan Willem van de Kolk. Dit gebeurde in het gemeentehuis van Stadskanaal.

Inmiddels bestaat er alweer een 25 jarig samenwerkingsverband tussen de gemeente Stadskanaal en het VluchtelingenWerk Noord Nederland (VWNN). Sint Nicolaas is zeer tevreden over deze samenwerking en daarom overhandigde de goedheiligman een collage van prachtige tekeningen gemaakt door de kinderen van gevluchte ouders aan wethouder Jan Willem van de Kolk. Jan Willem die blij verrast was door deze tekeningen beloofde er een mooi plekje voor te zoeken zodat iedereen de tekeningen kan bekijken.

(foto’s Ronny Wiekenkamp 112regioflits)010 Door kinderen en Sint aangeboden 04-12-13

011 Door kinderen en Sint aangeboden 04-12-13

001 Door kinderen en Sint aangeboden 04-12-13

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.