Direct naar de inhoud.

Drukke nacht voor Politie Stadskanaal

  • door:
  • op:

politie_drentheSTADSKANAAL – de nacht van vrijdag op zaterdag is een drukke nacht geweest voor de politie in Stadskanaal. Allereerst zijn er enkele rijbewijzen ingevorderd als gevolg van rijden onder invloed en doorrijden na een ongeval. Kijk ook hier voor ons eerdere bericht over een van deze zaken.

Verder hebben agenten op de N366 het rijbewijs ingevorderd van een beginnend bestuurder. Hij reed met een snelheid van 170 km per uur over deze weg, waar maximaal 100 is toegestaan. Bovendien zaten er 5 passagiers bij hem in de auto.

En tot slot is een 16-jarige jongen aangehouden omdat hij probeerde om aankopen te doen met gekopieerd geld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal