Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pinner gestolen pinpas Veendam in Opsporing Verzocht

pinpas-diefVEENDAM – Vanavond, dinsdag 4 februari, besteedt AVRO’s Opsporing Verzocht aandacht aan het fenomeen babbeltrucs. In het kader hiervan worden dinsdagavond beelden getoond van een verdachte van een babbeltruc in Veendam. Een man vroeg naar de weg aan een bejaarde vrouw. Even later was zowel haar pinpas als een geldbedrag verdwenen

Diefstal pinpas

Dinsdag 8 oktober 2013 rond 14.30 uur liep een 88-jarige vrouw uit Veendam met haar rollator over de F.J. de Zeestraat in haar woonplaats. Hier werd zij aangesproken door een jongeman die haar naar de weg vroeg. De vrouw legde uit waar de winkel in het centrum was. Toen zij zich later omdraaide zag ze dat er ook een jonge vrouw bij de man was. Eenmaal thuis bleek dat haar pinpas en een geldbedrag uit haar tas waren verdwenen. Ook bleek er al met de gestolen pas te zijn gepind.

Tips

Door de jongeman op deze foto werd tot twee maal toe met de gestolen pinpas gepind. Herkent u hem? Bel dan met de politie 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De jongeman is ook hier te zien.

pinpas-dief

Uitzending Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is te zien op dinsdag 4 februari rond 21.30 uur op NL1. De herhaling is de volgende dag, woensdag 5 februari om 11.35

Preventietips

Wilt u voorkomen dat u het slachtoffer wordt van een babbeltruc? Kijk hier voor meer informatie en preventietips.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Pinner gestolen pinpas Veendam in Opsporing Verzocht

  1. hoi, via de onderstaande link kom je op een duidelijkere foto van de jongen.

    http://s29.postimg.org/5fymshapj/dief.jpg

    Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.