Direct naar de inhoud.

Auto kwijt na achtervolging

  • door:
  • op:

politie-autoSellingerbeetse, Stadskanaal – Een 27-jarige inwoner van de gemeente Stadskanaal raakte donderdagavond zijn auto kwijt na een achtervolging door de politie.

Agenten zagen de man in Stadskanaal rijden en wilden hem controleren. In plaats van te stoppen gaf de man vol gas. Na een langdurige achtervolging, waarbij de automobilist onder meer via een weiland probeerde te ontsnappen, werd de man op het erf van een woning in Sellingerbeetse achterhaald en in de boeien geslagen. Hij verklaarde dat hij er vandoor was gegaan omdat er ‘ongetwijfeld gedoe’ zou komen van een politiecontrole. Vermoedelijk omdat er een en ander niet in orde was met zijn rijbewijs. De man mocht na verhoor naar huis. Zijn auto is in beslag genomen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal