Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto kwijt na achtervolging

politie-autoSellingerbeetse, Stadskanaal – Een 27-jarige inwoner van de gemeente Stadskanaal raakte donderdagavond zijn auto kwijt na een achtervolging door de politie.

Agenten zagen de man in Stadskanaal rijden en wilden hem controleren. In plaats van te stoppen gaf de man vol gas. Na een langdurige achtervolging, waarbij de automobilist onder meer via een weiland probeerde te ontsnappen, werd de man op het erf van een woning in Sellingerbeetse achterhaald en in de boeien geslagen. Hij verklaarde dat hij er vandoor was gegaan omdat er ‘ongetwijfeld gedoe’ zou komen van een politiecontrole. Vermoedelijk omdat er een en ander niet in orde was met zijn rijbewijs. De man mocht na verhoor naar huis. Zijn auto is in beslag genomen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.