Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dineren in de Mc Donald’s voor punten BEAMchallenge

Enid Wolters, Jonne Heeling, Han Kruize, Vernee Smit Laura-anne Smit Mauricio Plat, Ilse Bruggink, Judith Jansen Anne-Fleur Wubs

Enid Wolters, Jonne Heeling, Han Kruize, Vernee Smit, Laura-anne Smit, Mauricio Plat, Ilse Bruggink, Judith Jansen, Anne-Fleur Wubs

STADSKANAAL – (ingezonden door Jan Paul Beukema). Dat zie je niet elke dag. Een rode loper, eten met bestek en het Onze Vader in de Mc Donald’s maar de Bijzonder Gewone Mensen doen het gewoon. Zij doen namelijk mee met de BEAMchallenge. De BEAMchallenge is een actie van BEAM, de jongeren afdeling van de EO. Ze moeten in 40 dagen zoveel mogelijk opdrachten waar 40 van zijn doen.

 

Voor al die opdrachten kunnen ze punten verdienen. De opdrachten gaan van slagroom van elkaars hoofd spuiten tot een selfie in de kerk en van een hond een doelpunt laten scoren tot een leuke middag met ouderen. Er doen bijna 100

BEAMchallenge

BEAMchallenge

teams mee en het team met de meeste punten wint een geheel verzorgd weekendje weg, maar het gaat uiteindelijk toch vooral om de gezelligheid. Van alle filmpjes wordt een foto of filmpje geplaatst en op de Facebookpaginga van de Bijzonder Gewone Mensen gezet. – En nu dit berichtje in de krant/media staat is opdracht 35 ook volbracht: Zorg dat je met een van de opdrachten de krant haalt!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.