Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bouw McDonald’s Veendam opnieuw uitgesteld

F: Pixabay

VEENDAM – Terwijl de McDonald’s in Stadskanaal alweer twee weken open is, wacht de opening van de fastfoodgigant in Veendam. De bouw van de fastfoodketens in Stadskanaal en Hoogezand had voorrang en daardoor zit er nog niet veel schot in de zaak in Veendam. McDonald’s laat weten aan Peter Panneman dat ze nog niet kunnen zeggen wanneer de bouw van start zal gaan.

De plannen van een McDonald’s in Veendam kwamen in oktober 2020 aan het daglicht. De fastfoodketen zou een stuk grond hebben gekocht op de Veendammer Poort, een bedrijventerrein pal naast de N33. Het voornemen was om de Mac eind 2021 of begin 2022 te openen. Dat gaat dus niet lukken.

De fastfoodketen is al wel begonnen met het voorbereiden van de bouw in Veendam. De grondwerkzaamheden op de Veendammer Poort waren gelijk van start gegaan toen bekend werd gemaakt dat de fastfoodketen zich daar zou gaan huisvesten. De grondwerkzaamheden zijn ondertussen al klaar en het wachten is dan ook op de bouw.

De Veendammer vestiging van McDonald’s zal straks werk bieden aan zo’n zestig tot tachtig medewerkers. Volgens de gemeente Veendam zal de komst van het fastfoodrestaurant een aantrekkende werking hebben voor andere bedrijven, meldt Peter Panneman.

Het terrein van de McDonald’s in Veendam. F: Peter Panneman

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.