Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opendag dierentehuis Ter Marse

Opendag 14 juniSTADSKANAAL – Heeft u altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij een dierenasiel? Dit kan tijdens de open dag die dierentehuis Ter Marse in Stadskanaal aanstaande zaterdag 14 juni organiseert. Tijdens de open dag kunnen de bezoekers allerlei vragen stellen over de organisatie en ook zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Zo is er een ballonnenwedstrijd voor de kinderen en wordt er een rommelmarkt georganiseerd. Tevens is er de hele dag een dierenfotograaf aanwezig, die u met uw huisdier vast kan leggen. Ook een hondengedragsdeskundige is de hele dag aanwezig, hier kunt u terecht met al uw vragen over het gedrag/ problemen van uw hond.

Op zoek naar een hond of kat? In het dierentehuis zitten nog genoeg dieren die graag een nieuw baasje willen hebben. Want zeg nou zelf, thuis op de bank is toch veel leuker dan alleen in een hokje zitten? Tijdens de open dag is er de mogelijkheid om een kat te adopteren of een hond te reserveren. Hierdoor heeft u niet alleen een leuke dag, maar de hond of kat ook. U kunt ze alvast bezichtigen via onze website: www.dierenasielstadskanaal.nl.

De open dag zal gehouden worden van 11.00 tot 15.00 uur. In verband met de voorbereidingen is het dierenasiel op vrijdag 13 juni gesloten. Dierentehuis Ter Marse is te vinden aan de Stelmaker 10 in Stadskanaal (tel. 0599-614905).

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.