Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meerdere aanhoudingen in Nieuw Buinen en Stadskanaal na mishandelingen

politieNIEUW BUINEN/STADSKANAAL – De politie heeft vrijdagmiddag een 44-jarige inwoner van Stadskanaal aangehouden op verdenking van mishandeling.

De man had bij een bedrijf in Nieuw Buinen een 41-jarige medewerker mishandeld, dit alles na een zakelijk conflict. De politie werd gewaarschuwd en agenten hielden de verdachte aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd tegen de man proces-verbaal opgemaakt. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee inwoners van Stadskanaal van 23 en 32 jaar aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De mannen waren betrokken geweest bij een vechtpartij in een café. Daarbij liep een 24-jarige inwoner van Onstwedde een gebroken kaak op en een 21-jarige inwoner van Nieuw Buinen een gebroken pink.

In het café aan de Korte Hemenweg waren meerdere stappers met elkaar op de vuist gegaan. Reden voor het personeel om de politie te waarschuwen. Toen de agenten arriveerden was de situatie weer onder controle. In het café werden twee gewonden mannen aangetroffen. Eén van hen had zijn kaak gebroken en hij werd dan ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Daar werd het slachtoffer diezelfde nacht nog geopereerd aan zijn verwondingen. Een ander slachtoffer had zijn pink gebroken. Beide slachtoffers deden aangifte. Na gesprekken met getuigen en andere betrokkenen konden twee inwoners van Stadskanaal van 23 en 32 jaar worden aangemerkt als verdachte. Het duo werd later die nacht aangehouden. De twee werden overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. De oorzaak van de vechtpartij is nog onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.