Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden na insteken op agenten

Archief foto: M. Dol - RTV-S

Archief foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Een 36-jarige inwoner van Stadskanaal is dinsdagmiddag op de Handelsstraat aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Een getuige had de politie gebeld nadat hij de man gevaarlijk zag rijden. Agenten troffen de beschadigde wagen aan op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Poststraat.

Agenten zagen de man uit de winkel komen en spraken hem aan. Hierop trok de man een mes en begon hij op agenten in te steken. Hierna liep de man naar de Handelsstraat terwijl hij de agenten probeerde te verwonden. De agenten wisten de man op de Handelsstraat te overmeesteren. Hierna is de man overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.