Direct naar de inhoud.

Finales NK Ovalracing in Ter Apel

  • door:
  • op:

ovalracingTER APEL – Op 27 en 28 september a.s. worden in Ter Apel de finales van het Nederlands Kampioenschap Ovalracing 2014 gehouden. In het kader van de afsluiting van het 35 jarig jubileum van het NK Ovalracing, zijn deze races ondergebracht in een heus Internationaal Speedweekend. Een unicum voor de ovalraces in Ter Apel.

Tijdens deze races wordt de zesde serie wedstrijden, uit een serie van zes, die meetellen voor het Nederlands Kampioenschap & NNO Clubkampioenschap Ovalracing 2014 verreden.

Daarnaast zullen de spectaculaire 2.0 liter Hotrods, die op meerdere ovale circuits in Groot BrittanniĆ« actief zijn, gaan strijden om de allereerste “Emming Motorentechniek” Dutch Open 2.0 liter Hotrods titel. Met deelnemers uit Nederland, Duitsland, Engeland en Schotland een zeer internationale titelstrijd.

Al deze races worden verreden in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel.

Er zullen zaterdag en zondag acht verschillende klassen drie keer aan de start verschijnen.

De races starten op zaterdagmiddag 27 september om 14:30 uur, die in de avonduren onder kunstlicht verder gaan. Op zondag 28 september zullen de races om 11:30 uur weer hervat worden, waarna de kampioenen gehuldigd worden.

Voor meer info: www.ovalracing-terapel.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal