Direct naar de inhoud.

De Kwinne voert eigen campagne voor de nieuwe alcoholwet

  • door:
  • op:

StopItSTADSKANAAL – ‘Van 16 naar 18? Maklukzat!’ Op 1 januari 2014 is de nieuwe wet ingegaan die zegt dat je onder de 18 geen alcohol mag nuttigen en kopen. Dit omdat de gevolgen voor het teveel alcohol drinken heel erg groot zijn maar ook omdat er een te groot aantal jongeren zich geen maat weten te houden en het risico voor coma zuipen te groot is.

 

Maklukzat
Iedereen moet wennen aan deze nieuwe wet en “Maklukzat” wil jongeren laten zien wat de gevolgen zijn, maar ook dat je veel plezier kunt hebben zonder alcohol!

STOP-IT
Jongeren van jongerencentrum de Kwinne te Stadskanaal vinden dit een geweldig initiatief en nemen daarom deel aan een project van “Maklukzat” en voeren in Stadskanaal onze eigen campagne “STOP-IT

Deze campagne wordt afgesloten met een spetterend feest en heel veel vette activiteiten die via deze facebook pagina gedeeld worden. Hou deze pagina dus goed in de gaten! Er worden regelmatig live updates geplaatst van de campagne!
Het team STOP-IT wil heel graag zoveel mogelijk geliked en gedeeld worden zodat zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met het promoten van deze campagne!
Elke week wordt er een nieuw filmpje geplaatst met informatie.

S-Express
Vrijdag 17 november zijn Jolien van de Belt en Jolien Woltjer van De Kwinne te gast in het vrijdagavondprogramma de S-Express en hoor je nog veel meer over jeugd maatschappelijk werk en STOP-IT.

Meer info of meedoen? Ga dan naar de Facebookpagina van STOP-IT.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal