Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stichting DWS uit Stadskanaal genomineerd voor de 14e Provinciale Vrijwilligersprijs

Vrijwilligersprijs 2013

Vrijwilligersprijs 2013

GRONINGEN – Welke organisatie verdient de Provinciale Vrijwilligersprijs 2014? Vanaf nu kan er gestemd worden op de genomineerden via www.provinciegroningen.nl. Uit 185 aanmeldingen zijn zes organisaties geselecteerd en met uw stem helpt u de jury om de juiste keuze te maken. De winnaars uit de categorieën ‘Zorg’, ‘Leefbaarheid’ en ‘Jeugd’ ontvangen ieder een cheque van 3000 euro. Gedeputeerde Marianne Besselink reikt de Provinciale Vrijwilligersprijs uit op maandag 1 december. Met de prijs wil de provincie haar waardering laten blijken voor het vele vrijwilligerswerk in Stad en Ommeland.

 

De genomineerden

– In de categorie ‘zorg’: Stichting DWS uit Stadskanaal en het Odensehuis Groningen;

– In de categorie ‘jeugd’: Stichting Jeugdwerk Harkstede en de jongeren van de Stichting Sintcentrale Veendam;

– In de categorie ‘leefbaarheid’: Buurtbemiddeling Delfzijl en de Stichting Buurthuiskamer Aduard.

Stemmen
Iedereen kan stemmen van 20 oktober t/m 2 november via www.provinciegroningen.nl. Hier is meer informatie te vinden over de genomineerden. Na 2 november beslist de jury welke organisaties de prijs krijgen. De prijsuitreiking is op maandag 1 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.