Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De prijs van een koophuis in Groningen is flink gestegen

Foto: RTV Drenthe

REGIO – De woningprijzen in Nederland zijn het afgelopen jaar flink gestegen, gemiddeld met 19 procent. Na Flevoland zijn in de provincie Groningen de huizenprijzen het meest gestegen, namelijk 24 procent. Ook in onze regio is dit te merken.

Prijsstijgingen

Veel verschil binnen onze regio is er niet als we kijken naar de prijsstijging van woningen het afgelopen jaar. Borger-Odoorn heeft met een stijging van 21,9 procent de laagste prijsstijging van de drie gemeenten. Dat is meer dan het landelijk gemiddelde van 19,8 procent. Veendam heeft de hoogste stijging, namelijk 23,3 procent. in Stadskanaal gaat het om 23,2 procent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.