Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkeerscontrole in Stadskanaal gericht op te veel lawaai

politie_drentheStadskanaal – De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden die was gericht op auto’s die te veel lawaai maken. Motoragenten brachten de voertuigen, zowel auto’s als bromfietsen, naar de controlelocatie bij het politiebureau.

In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven voor onder een lekke uitlaat, gladde banden, het niet dragen van een helm, het rijden zonder rijbewijs en de overschrijding van het toegestane geluidsniveau van de uitlaat. In dit laatste geval ging het om vier auto’s. De eigenaren van de auto’s moeten de uitlaten (laten) aanpassen en vervolgens bij de RDW laten keuren. Pas na een keuring mogen de eigenaren weer met de auto’s op de openbare weg rijden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Verkeerscontrole in Stadskanaal gericht op te veel lawaai

  1. De overheid heeft weer geld nodig.

  2. En als we allemaal een elektrische auto’s gaan rijden krijg je weer gezeur dat je de auto niet hoort aankomen en dat het gevaarlijk is.
    Tegenwoordig zie je steeds meer jongeren met oordoppen in het verkeer die horen de toyota prius hybrid niet eens meer aankomen laat staan een normale benzine auto.
    Het kan ook te veel lawaai zijn zoals een kapotte of lekke uitlaat maar als je een iets sportiefer geluid er onder hebt vind ik wel kunnen kijk naar de sportauto’s met hun lawaai…
    Ik zeg altijd: loud pipes saves lifes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.