Direct naar de inhoud.

Honden dagopvang bij dierentehuis Ter Marse Stadskanaal

  • door:
  • op:

 

Dierentehuis Ter Marse
Dierentehuis Ter Marse

STADSKANAAL – Vanaf 1 december 2014 biedt dierenasiel Stadskanaal (Ter Marse) aan de stelmaker 10 dagopvang aan voor uw hond. “Uw hond mag bij ons de dag doorbrengen als u hem niet te lang alleen wilt laten. Bijvoorbeeld als u moet werken of een dagje weg gaat. Van maandag tot en met vrijdag kunt u uw hond brengen tussen 8.00 uur en 8.30 uur. Uw hond weer ophalen kan tot 17.00 uur. (of in overleg op een ander tijdstip). De prijs van de dagopvang is 10 euro per hond”, aldus woordvoerder Jansen.  Let op: Uw hond dient wel een geldige vaccinatie te hebben!

Reserveren kan telefonisch binnen de openingstijden. Telefoonnummer is 0599-614905. www.dierenasielstadskanaal.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal