Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen doorstart voor Halfords

logo-halfordsSTADSKANAAL – Halfords maakt definitief geen doorstart. Dat maakten de curatoren van het bedrijf bekend. Halfords ging in oktober failliet.

Het bedrijf heeft in Groningen vestigingen in Stadskanaal, Hoogezand en Groningen (2x). Halfords was gespecialiseerd in auto- en fietsonderdelen. Het van oorsprong Engelse bedrijf was sinds 1973 in Nederland actief.

In Nederland zijn 130 zaken van het concern. Ongeveer 450 mensen verliezen hun baan door het faillissement. De franchisezaken blijven wel open. Welke dat zijn, is niet bekend.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

4 Reacties op “Geen doorstart voor Halfords

 1. Bjorn Wijbenga

  hoop dat in stadskanaal de zaak open blijft maar denk het niet want waar moet ik nu heen met mijn fiets die ik daar gekocht heb en in onderhoud heb daar jammer dat Halfords failliet is

 2. Wat lees ik nu weer op @n8bus op twitter? Nachtbussen @foxstadskanaal rijden nog van zaterdag 6 op zondag 7 en van zaterdag 13 op zondag 14 december 2014. Zosnel ineens een omslag? Lijkt me ergens niet helemaal koosjer.

 3. Halfords groningen

  De beide filialen in groningen zijn franchise..
  Deze blijven dus open

 4. dick de boer, franchisenemer halfords groningen

  Halfords Hoogezand GAAT WEER OPEN..
  Ik ben franchisenemer van de beide Halfords winkels in de stad Groningen.
  Vanaf 6 februari a.s. gaat de Halfords winkel in Hoogezand weer open, dit wordt dan mijn derde franchisewinkel in de provincie..TROTS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.