Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groninger met Samoerai-zwaard aangehouden in Stadskanaal

Archieffoto: M. Dol - RTV-S

Archieffoto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL  – Agenten hebben zondagavond in Stadskanaal een 25-jarige man uit Groningen aangehouden. Zij troffen hem op de Electronicaweg, nadat ze tijdens surveillance van een tegenligger een tip kregen dat twee mannen zich verdacht gedroegen bij een meterkast.

De mannen werden aangesproken door agenten. Ze hadden geen verklaring voor wat ze daar aan het doen waren. Wel bleek de 25-jarige een samoerai-zwaard onder zijn jas te hebben. Waarom hij dat bij zich had, kon hij ook niet vertellen. Hij werd aangehouden en het zwaard is in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.