Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mannen aangehouden voor mishandeling

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.MUSSELKANAAL – De politie heeft dinsdagavond rond 18.00 uur een 50 en een 30-jarige inwoner van Valthermond aangehouden. De beide mannen mishandelden in een woning aan de Begoniastraat een 31-jarige man uit Musselkanaal.

Het slachtoffer werd door de twee mannen vastgepakt en daarna geslagen. De oorzaak van de ruzie ligt in de relationele sfeer. Het slachtoffer deed aangifte. Tegen de beide mannen werd proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.