Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Buunermonder in 2 dagen 2 keer aangehouden

Archief foto: M. Dol – RTV1

NIEUW-BUINEN Op donderdag 20 augustus om 20.50 uur troffen politiesurveillanten aan het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen een Renault Clio waarbij de bestuurder werd herkend als persoon die geen rijbewijs heeft. Bij de staande houding bleek, na een speekseltest, dat de bestuurder onder invloed van drugs was. De bestuurder is aangehouden en naar het bureau overgebracht om bloed af te laten nemen voor verder onderzoek. Ook is hij verhoord, waarna hij daarna weer mocht gaan.

Op vrijdag 21 augustus om 19.20 uur troffen politiesurveillanten aan de Ellertstraat in Schoonoord wederom een Renault Clio aan, met daarin een bestuurder zonder rijbewijs. Het bleek dezelfde man als die een dag ervoor in Nieuw-Buinen was aangehouden. Ook nu bleek uit de speekseltest dat hij drugs had gebruikt. Wederom is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Dit keer is het niet alleen bij een verhoor gebleven, maar is tevens de auto waarin hij reed in beslag genomen. De Officier van Justitie zal later bepalen wat hier verder mee gaat gebeuren.
In afwachting van de bloedtest is de bestuurder weer de straat op gezet. Bij positieve resultaten van de bloedtesten wordt een proces-verbaal opgemaakt. De Officier van Justitie zal dan de strafmaat bepale

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.