Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lydia van Dam in Jazzroom VanSlag

Lydia van Dam

Lydia van Dam

BORGER – Jazzzangeres Lydia van Dam treedt op zondag 18 januari op in cultuurpodium VanSlag in Borger. Ze geeft hiermee de aftrap voor de eerste Jazzroom van 2015.

Lydia van Dam is geen onbekende in de jazzwereld. De afgelopen jaren maakte ze furore door op te treden met grote orkesten als de Skymasters en het Metropole Orkest, Ze nam verschillende cd’s op, stond in de theaters waarin ze soul en nummers van The Beatles zong. Ze toerde met Gerard van Maasakkers en Jeroen Zijlstra, die haar het best bewaarde jazzgeheim van Amsterdam noemde. Lydia van Dam zingt met een bijzonder gemak, haar vrijheid, kracht en toonvastheid zijn indrukwekkend. In VanSlag wordt ze begeleid door Marco Kerver, Tony Hoyting en Marcel Rotgans. Toegangskaartjes zijn in de voorverkoop (www.vanslag.eu) en ’s middags aan de zaal verkrijgbaar. Het concert is tussen 16.00 en 19.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.