Direct naar de inhoud.

Voorbeschouwing Provinciale Winter Kampioenschappen

  • door:
  • op:

de-vlinderslagSTADSKANAAL – Zaterdag 10 januari en zondag 11 januari zullen 151 zwemmers van diverse verenigingen uit de provincie Groningen tijdens de Provinciale Winter Kampioenschappen strijden om de medailles en persoonlijke records. Deze 151 zwemmers zorgen voor ruim 600 individuele starts. Voor de estafettes hebben alleen kwartetten van Trivia en Nova zich ingeschreven.

De wedstrijden worden gehouden in het zwembad van Pagecentrum. Onder de deelnemers zitten vele zwemmers(ters) van Nova en zpc Stadskanaal. Zaterdagmorgen om 10 uur wordt het startschot gegeven van de 200 meter wisselslag waaraan 65 deelnemers meedoen van junioren tot senioren. Waarna nog diverse zwemslagen volgen met als laatste van de morgen de 4 x 100 meter wisselslag heren. Zaterdagmiddag begint met de 50 meter vrije slag waarna diverse spannende wedstrijden volgen. Op zaterdagmiddag zal er geƫindigd worden met een met maar liefst 10 kwartetten waarvan 7 ploegen van Trivia en 3 ploegen van Nova. Trivia 1 (4.01.51) en Nova 1 (4.04.03) zullen het spannend gaan maken, maar ook Trivia 2 (4.17.39) en Nova 2 (4.18.10) zullen de strijd met elkaar aangaan. Het beloofd op papier in ieder geval een spannende afsluiting van de zaterdag te worden.

Pagecentrum
Pagecentrum

Zondagmorgen beginnen de wedstrijden met de 200 meter wisselslag waaraan 28 jongens zullen starten.
Ook deze morgen volgen er diverse zwemslagen die eindigen met de 4 x 100 meter wisselslag wat een hoogtepunt van de morgen kan worden. 7 kwartetten die met elkaar de strijd aan zullen gaan. TriVia 1 staat als snelste ingeschreven met 4.28.71 gevolgd door Nova 1 (4.39.97). De zwemsters van Trivia 2 (4.50.63) zullen hard door moeten zwemmen met de hete adem van Trivia 3 (4.53.22) en Nova 2 (4.54.33) in hun nek

Zondagmiddag beginnen de wedstrijden met de 50 meter vrije slag en na vele spannende wedstrijden eindigen de Provinciale Kampioenschappen met de estafette 4 x 100 meter vrije slag. voor een overzicht van alle wedstrijden dit weekend in het Pagecentrum kijk op:.zpcstadskanaal.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal