Direct naar de inhoud.

Inbreker betrapt door slager

  • door:
  • op:

inbraakSTADSKANAAL – Een slager heeft zaterdagochtend vroeg een 20-jarige inwoner van een buurtschap uit de gemeente Assen betrapt nadat de man had ingebroken in zijn bedrijf aan de Veenstraat.

De slager werd ’s ochtends vroeg wakker van gestommel. Hij ging naar zijn nabijgelegen bedrijf en zag dat de deur van de kantine openstond. Binnen was het een grote chaos, alles was overhoop gehaald. In de kantine trof hij een voor hem onbekende man aan. Die zette het vervolgens op een rennen. De slager waarschuwde de politie en zette de achtervolging in. Hij wist de 20-jarige man aan te houden en over te dragen aan de inmiddels gearriveerde agenten. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal