Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meziek noa ’t eet’n met Ronald Vissering

Ronald Vissering (zo stoa ik der schier op ;-))

Ronald Vissering (zo stoa ik der schier op ;-))

RTVS – Een nieuw fris streektaal programma bij RTVS! Onlangs is Jan Pietersen gestopt met het presenteren van het programma ‘Bie ons op Knoal’. De scepter is nu overgedragen aan niemand minder dan Ronald Vissering.. Ronald kennen we nog van diverse radioprogramma’s zoals ‘on the road again’ (autoshow) van enkele jaren terug. Als telg uit de bekende familie Vissering is (streektaal)muziek hem erg dierbaar. Zelf speelt en zingt hij in de band ‘de Noabers’ (de buurmannen).

 

Woensdagavond

Grunneger laidjes, streektaalmuziek en dialect anekdotes, het komt allemaal voorbij in het gloednieuwe streektaal programma: ‘Meziek noa t‘ eet’n. Ronald zal naast het draaien van muziek (spaigelploatjes) ook  regelmatig een bekende streektaalartiest uitnodigen voor een interview. Streektaalmuziek is niet meer weg te denken uit de programmering bij RTV Stadskanaal. Ooit gestart in de jaren negentig door Jan Schepers, voortgezet door Jan Pietersen en nu in handen van Ronald Vissering. Op iedere woensdagavond, het vertrouwde tijdstip tussen 19.00 en 20.00 uur. Vanaf 21 januari: Meziek noa ’t eet’n. Luustern dus..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Meziek noa ’t eet’n met Ronald Vissering

  1. welkom Ronald Vissering

  2. Jan Pietersen

    Veel succes Ronald,het gaat je zeker lukken!

  3. Jan van Beilen

    Hail veul geluk mit dien programma Ronald, groetjes van ons hier uut C’naada. Jan en RIna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.