Direct naar de inhoud.

Meziek noa ’t eet’n met Ronald Vissering

  • door:
  • op:
Ronald Vissering (zo stoa ik der schier op ;-))
Ronald Vissering (zo stoa ik der schier op ;-))

RTVS – Een nieuw fris streektaal programma bij RTVS! Onlangs is Jan Pietersen gestopt met het presenteren van het programma ‘Bie ons op Knoal’. De scepter is nu overgedragen aan niemand minder dan Ronald Vissering.. Ronald kennen we nog van diverse radioprogramma’s zoals ‘on the road again’ (autoshow) van enkele jaren terug. Als telg uit de bekende familie Vissering is (streektaal)muziek hem erg dierbaar. Zelf speelt en zingt hij in de band ‘de Noabers’ (de buurmannen).

 

Woensdagavond

Grunneger laidjes, streektaalmuziek en dialect anekdotes, het komt allemaal voorbij in het gloednieuwe streektaal programma: ‘Meziek noa t‘ eet’n. Ronald zal naast het draaien van muziek (spaigelploatjes) ook  regelmatig een bekende streektaalartiest uitnodigen voor een interview. Streektaalmuziek is niet meer weg te denken uit de programmering bij RTV Stadskanaal. Ooit gestart in de jaren negentig door Jan Schepers, voortgezet door Jan Pietersen en nu in handen van Ronald Vissering. Op iedere woensdagavond, het vertrouwde tijdstip tussen 19.00 en 20.00 uur. Vanaf 21 januari: Meziek noa ’t eet’n. Luustern dus..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal