Direct naar de inhoud.

Alex Moorlag en vrienden zoeken nog een artiestennaam

  • door:
  • op:

Alex en SanderRTVS – Afgelopen vrijdagavond waren Alex Moorlag en gitarist Sander te gast in het programma S-express. Alex Bos sprak met de muzikale heren die oorspronkelijk uit Blijham komen maar inmiddels in Oude Pekela wonen.

Tot voor kort speelde en zong Moorlag alleen. Maar sinds een aantal weken spelen en zingen de mannen samen. Ze zoeken nog een leuke artiestennaam. De heren brengen streekmuziek en doen dat op hun geheel eigen manier die erg gezellig overkomt. Hun laatste liedje was een primeur voor de radio want wij brachten het als éérste de huiskamer in en nog eens live ook..Het gaat over de Watertoren van Oude Pekela! [Meer via: s-express.nl]

De woatertoren..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal